(DO Pla de Bages)
Un vi que conté moltes vides: Elaborat principalment a partir de raïms de Macabeu, Malvasia Manresana, Pansera i un 15% de varietats negres. De vinyes velles de Navàs d’entre 60 i 90 anys. Ladiferenta és un homenatge a tota la gent gran que ha cuidat les vinyes velles fins als nostres dies, per amor i estima per la terra. Ells ens han preservat aquest patrimoni vegetal.
Descarregar nota de cata(DO Pla de Bages)
El Blanc brisat (Orange wine). Un vi elaborat com si fós un negre, fermentant amb les pells en una àmfora de ceràmica. Un blanc amb estructura, i molt complet en boca. Elaborat de principalment de Malvasia Manresana. Amb els llevats propis del raïm i amb la mínima intervenció possible.
(DO Pla de Bages)
Fet com antes, en un cup de pedra medieval, principlment amb Mandó i Sumoll i petites percentatges d’Ull de Llebre o Garnatxa negre.
Fermentat en un una tina de pedra de fa 500 anys, com «antes», amb llevats propis, fermentació espontània (la pedra regula la temperatura). Una part del coupage té criança amb bóta de castanyer de Girona, la fusta que es feia servir abans per transportar el vi cap a les licoreres o cellers.
(DO Pla de Bages)
El sumoll, la nostra varietat màgica. Raïm d’una de les vinyes més velles de Navàs, on els ceps arrelen entre les roques, als costers de Vilafresca. Sumoll de grà petit i de gra ovalat. Un vi amb una criança de 12 mesos aproximats en damajoanes de vidre, i mínim de 3 anys en ampolla. Un Sumoll de muntanya, únic, i de molt llarga guarda.
(DO Pla de Bages)
Cada verema, en funció de la collita, del raïm, de la nostra inspiració, elaborem vins especials, que ens ve de gust de fer. Hem fet vins espumosos ancestrals, sumolls o bartrols (trepat) naturals, vins amb fusta,… Experimentem per després compratir, vins que seràn únics i probablement norepetirem.